Blauwe serie

Blauwe Serie

De producten uit de blauwe serie gelden als aanvulling op de producten voor regulatieve huidtherapie. Zij voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen, maar gaan wat betreft hun werking verder dan de regulatieve producten.

 

Balm

Regelmatig gebruik voorkomt dat de huid rood wordt of „scheurtjes“ gaat vertonen, bijvoorbeeld door weersinvloeden. Balm maakt een dunne en gevoelige huid sterker. Balm wordt toegepast voor de optimale verzorging van een sterk gestreste huid, onder andere door microverwondingen na het scheren, de gevolgen van airconditioning, vliegreizen, roken en „partystress“. Balm verbetert het huidbeeld onmiddellijk en heeft een duurzame werking.

 

Gel

Bij een normale tot dikke huid met voldoende talgproductie vormt de gel samen met de huideigen talg een beschermende emulsie, die toereikend is voor de dagelijkse verzorging van de huid, bijvoorbeeld bij mannen na het scheren. Bij een dunne huid met een gebrekkige Talgproductie is het raadzaam om naast de gel een lichte dagcrème (fase 3 of Cream) te gebruiken.

 

Cream
Vormt op basis van de speciale emulsievorm een ideale, lichte verzorging voor dag en nacht. Deze crème maakt de huid glad en soepel zonder vetsporen achter te laten.

 

RHBild14

Merken